Вик услуги на достъпни цени

Нуждаете се от ВИК услуги на достъпни цени?

Аварии в жилищни сгради и частни домове стават ежедневно. Поради тази причина екип от ВИК специалисти винаги трябва да бъде нащрек, за да разреши проблемите в максимално кратки срокове. Реакцията от страна на фирма ВИК е съобразена с точен ден и час, който се определя от потребителите след подаден сигнал по телефона. Поръчки се изпълняват по всяко време на денонощието. Почивен ден няма. Водопроводчици се отзовават дори в празнични дни, събота, неделя и при влошени климатични условия. Работят по отстраняване на всевъзможни повреди и аварии в дома. При спешни случаи поръчката се изпълнява в рамките на един час. Цените към днешна дата са достъпни и по джоба на всеки средностатистически българин. Оферти също се уточняват по телефона, за да няма неясноти и неприятни изненади след извършване на услугата. Всеки отделен потребител на фирма ВИК се надява на коректно отношение, бързина и прецизност по време на работата. Ако попадне на професионалисти с богат опит, всичко това е гарантирано.

 

Те ще се погрижат за повредата след извършване на оглед в детайли. На място се преценява дали биха могли да възникнат усложнения и целият този процес се съгласува с клиента. Ако евентуално има оскъпяване, това също се коментира и уточнения, за да не стават грешки, а потребителите да се почувстват ощетени. Работи се открито, без никакви допълнителни такси.

Цените се определят само за положен труд при повикване на екип по график. В цените първоначално не се включват резервни части, които са необходими за извършване на ремонта.

Материалите се взимат от клиента и съответно се заплащат от него. Ако той няма физическата възможност да ги закупи, тъй като е ангажиран или не е в състояние да излезе от работното си място, материали се закупуват от водопроводчиците и се доставят в жилището, където ще се извърши ремонта. Те се заплащат срещу представяне на касова бележка. Тези договори обаче са устни и зависят от съгласието на двете страни.

 

Важно е да направим едно уточнение, а то е свързано с работата на майстори извън работно време. Когато те биват повикани на адрес по спешност, но извън график, цените са по-различни в сравнение с тези услуги, които се извършват до ден-два (които не са неотложни). Цената за извършване на монтаж, ремонт, отстраняване на теч и други се определя след извършване на оглед на посочен адрес. За столицата в момента цените са долу-горе сходни. Повикване по телефона по спешност струва 35 лева, като в тази цена влиза и огледа от страна на водопроводчиците.

 

В сайта на всички отделни ВиК фирми в големите градове в страната са упоменати цените за извършване на конкретните услуги, които са индивидуални. В това число влизат смята на кранове, на водомери, ремонт на бойлери, монтаж на бойлери, монтаж на перални, съдомиялни машини, душ кабини и душ батерии. Монтаж на мивка в София излиза от 27 до 80 лева. Цената се определя от големината и съответно от начина на захващане към стената и пода. Има допълнително оскъпяване при поставяне на декоративни елементи на мивката. Всеки потребител сам избира от какво се нуждае и колко би могъл да отдели за подобен вид дейност или подобрение в дома си.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment. Click here to login